fbpx

Psychopharma 21 - az igazi gyilkos járvány

2021 január 10
395 megtekintés    
 • Nagyon jó, ha megismeri a pszicho-gyógyszertár ócska tudományát és csalásait.

  Olyan csalásról van szó, amely valószínűleg több nyomorúságot okozott és több emberéletbe került, mint még a jelenlegi Cov19 psziop is. . . Nos, nagyjából ugyanazok a felforgató érdekek.

  A közös nevezők és a felhasználás gyanúi a következők:

  * Mind a Covid-19-es, mind a „mentális betegség” -hamisítás komoly károkat okoz kultúránk, annak egészsége, morálunk és általános jólétünk ellen.

  * Mindkettő abból ered, ami lényegében egy csaló marketing kampány.

  * Mindkettő különös hitelességet nyer az ócska tudományból és a csalárd kutatásból, a hamis statisztikákból és a hamis állításokból, amelyeket nem kell alaposan megvizsgálni - ezért kerülik, elbátortalanítják vagy lebecsülik azt az elképzelést, hogy a szoros vizsgálatot meg kell valósítani.

  * Mindkettő olyan súlyos bűnügyi gyógyszeripart érint, amely nem törődik azzal, hogy kit gyilkol meg, és milyen számban árt, feltéve, hogy „megússzák” és rengeteg pénzt keres.

  * A „sok pénz keresése” csak egy része annak, ami ezeket a műveleteket az emberiség ellen hajtja. Az elsődleges cél civilizációnk lebontása és a lakosság elvetése az önjelölt pásztorok tekintélyelvű, mikrokontrolláló önkényuralma alatt, akik az emberiség nagy részét lélektelen állatállománynak tekintik.

  * Mindkettő a megvásárolt vagy zsarolt (vagy egyszerűen félhomályos) politikusok és törvényhozók együttműködésére támaszkodik, hogy ne legyen érdemi felügyelet, az etikai normák betartatása vagy az igazságszolgáltatás a működésük során. Kárt okozhatnak bárkinek, miközben a kormány az emberek egészsége és biztonsága iránti aggodalmát színlelve tétlenül áll és alig emel ujjat, hogy megvédje saját állampolgárságát ezektől a bűncselekményektől.

  * Mindkettőt a média lelkes munkatársai segítik „marketing” (propaganda) erőfeszítéseikben.

  * Mindkettőt elnyomó céljaik és pszichológiai hadviselésük terén a manipulatív boszorkányorvosok, valamint a pszichiátria és a pszichológia főpapjai vezérlik.

  * Mindkettő az összejátszásban dolgozó bolygó három legkorruptabb és legmegbízhatatlanabb információforrását tartalmazza: a szövetséget, a pszichofarmáciát és a médiát.

  A következő cikk az Ultra Techlife-tól származik, amelyet érdemes meglátogatni még sok remek cikkért.

  A pszichiátria és a pszichológia járványtudománya, a túlírások, a téves diagnózisok, a szubjektivitás és a gyógyszermarketing

  Egészségtudomány: A legújabb tudományos kutatások, a csúcstudósok, a bírósági ügyek és a visszaélést bejelentők rávilágítottak arra, hogy a pszichiátriai és pszichológiai ipar nagy része hogyan terjeszti a tudománytalan kutatási eredményeket, továbbra is szubjektív diagnosztikai eljárásokat alkalmaz, túlírja a felesleges és potenciálisan veszélyes gyógyszereket, és készít a mentálhigiénés rendellenességek, mint a gyógyszergyárak milliárdos tőkéjének előteremtése. Abban az időben, amikor mindenre van tabletta és mentális zavar, különösen fontos, hogy az emberek megalapozott döntéseket hozzanak. Elképesztő, hogy az amerikaiak többsége vényköteles gyógyszereket szed, amelyek nagy része pszichiátriai gyógyszer. Több kárt okozunk, mint hasznot? Merüljünk együtt különféle tudományos folyóiratok cikkei és bírósági ügyek iratai között.

  Riasztó, amikor az ipar kutatási állításainak több mint felét nem lehet ellenőrizni vagy reprodukálni. Több amerikainak és tudósnak kell kiemelnie az ócska tudomány problémáit, különösen akkor, ha ez emberek millióit érintheti.

  Az ócska tudomány árt az embereknek

  A British Medical Journal 2015-ben megjelent Peter Gotzsche ezt állítja:

  „A pszichiátriai gyógyszerek felelősek a nyugati világban évente több mint félmillió 65 éves és idősebb ember haláláért, amint azt alább bemutatom. Előnyeiknek kolosszálisnak kell lenniük ennek igazolásához, de minimálisak. ”
  „Az elvégzett randomizált vizsgálatok nem értékelik megfelelően a gyógyszerek hatásait. Szinte mindegyikük elfogult, mert olyan páciensek is voltak benne, akik már más pszichiátriai gyógyszert szedtek. Azok a betegek, akiket egy rövid mosási időszak után randomizáltak a placebóba, „hideg pulykába” mennek és gyakran elvonási tüneteket tapasztalnak. Ez a felépítés eltúlozza a kezelés előnyeit és növeli a kárt a placebo csoportban, és a skizofrénia kísérleteiben öngyilkosságra késztette a placebót szedő betegeket. "
  „A halálozások aluljelentése az ipar által finanszírozott vizsgálatokban egy másik nagy hiba. Az USA Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala 100 000 beteg meta-elemzésébe bevont randomizált vizsgálatok egy része alapján úgy becsültem, hogy az antidepresszánsokat szedők körében valószínűleg 15-ször több öngyilkosság történt, mint azt az FDA közölte - például 9 956 betegnél 14 öngyilkosság történt a fluoxetinnel és a paroxetinnel végzett vizsgálatok során, míg az FDA-nak csak öt öngyilkossága volt 52 960 betegnél, részben azért, mert az FDA csak 24 óráig terjedő eseményeket tartalmazott, miután a betegek abbahagyták a gyógyszer szedését. "

  Van egy kibővített cikk, ha elolvassa a fenti folyóirat-cikket, amely egy kérdés két oldalát mutatja be. Feltétlenül nézze meg az összeférhetetlenségi nyilatkozatot - ennek adnia kell néhány tippet arra vonatkozóan, hogy ki mondja az elfogulatlan igazságot.

  Úgy tűnik, hogy léteznek jogos kérdések sok pszichológiai ötlet érvényességével. Nagyon aggasztó, hogy a pszichiátriai (orvos) ipar hasonló problémákkal küzd. Nem alaptalan vélemény kijelenteni, hogy mindkét iparágnak ócska tudományos problémái vannak, amelyek a tényleges embereket károsítják. A szeméttudományt olyan régóta elfogadták, hogy az embereknek nehéz megérteniük, hogy ilyen fontos kérdések léteznek, vagy akár megkérdőjelezik saját helyzetüket.

  Itt található egy érdekes felvétel a pszichiátriai gyógyszerek egész trendjéről, amely a Journal of Psychotherapy in Australia című folyóiratban jelent meg (Frances, 2013):

  „A Saving Normal című új könyvének ebben a kivonatában Allen Frances, a DSM-IV munkacsoport elnöke arra figyelmeztet, hogy a mindennapi problémák helytelen címkézése mentális betegségként sokkoló következményekkel jár az egyének és a társadalom számára: az egészséges ember megbélyegzése elmebetegként felesleges szükséglethez vezet , káros gyógyszerek, a látóhatár szűkülése, az orvosi források téves kiosztása, valamint a családok és a nemzet költségvetésének kimerítése. A mentális jóllétért való felelősséget el is helyezzük a saját, ellenálló és öngyógyító agyunktól, amely több százezer éven át józanul tartott bennünket, és a több milliárd embert arató „Nagy Gyógyszer” kezébe. - dolláros nyereség. ”

  A Nursing Ethics című folyóiratban az alábbiakban bemutatjuk az orvosi szakmai szempontból még elítélőbb képet (Barker, 2012):

  „A tartós pszichiátriai mítosz az, hogy az életben élő sajátos személyes, interperszonális és társadalmi problémák a„ mentális betegség ”vagy a„ mentális betegség ”megnyilvánulásai, amelyekre csak pszichiátriai gyógyszerekkel végzett„ kezelés ”képes megoldani. A pszichiátriai gyógyszereket csak a „beteg” viselkedésének ellenőrzésére használják, és semmilyen specifikus patológiát nem „kezelnek” a fizikai orvoslás által értett értelemben. Annak bizonyítékát, hogy az emberek, akiknél a „mentális betegség” súlyos formáit diagnosztizálták, pszichiátriai gyógyszerek nélkül „felépülhetnek”, a gyógyszerközpontú kutatások marginalizálták, ennek nagy részét a gyógyszeripar finanszírozta. A pszichiátriai szerek elterjedt mítosza uralja a kortárs „mentálhigiénés” politika és gyakorlat nagy részét, és diszkrét etikai kérdéseket vet fel az ápolók számára, akik azt állítják, hogy az ellátásuk alatt álló emberek „mentális egészségének” elősegítésére vagy lehetővé tételére összpontosítanak. ”

  Az embereknek meg kell érteniük, hogy vannak elkárhozó bizonyítékok, amelyeket jól idéznek, amelyek azt mutatják, hogy mind a pszichológia, mind a pszichiátria kutatási és gyakorlati területeik nagy részében használja az ócska tudományt. Ez akkor válik különösen problémássá, amikor a pszichiátria orvosi karja a szemét tudományát kezeli a betegek kezelésében. Idézhetnénk egész napos folyóiratokat, amelyek részletezik ezeket a tényeket, de lesznek olyanok, amelyek nem hajlandók elfogadni az igazságot. Sok embert érintett a szeméttudomány, amint az a megnyert hatalmas perekből kitűnik, és túlírási járvány van - a szeméttudomány és a kapcsolódó marketing nyomás közvetlen következménye. Mivel az ócska tudomány árt az igazi embereknek, kiegészítő volt, hogy néhány történetüket belefoglalták ebbe a cikkbe. Látni fog néhány linket különféle interjúkhoz, ahol az emberek leírják a pokol szemét tudományát, amelyet keresztülvittek. Az embereknek meg kell látniuk, hogy mit csinál a szeméttudomány, és azt, hogy a dolgok mennyire kontrollon kívül eshetnek.

  A megoldás

  A pszichiátria és a pszichológia területeinek el kell ismerniük a legfőbb hibáikat az előrelépés érdekében. Teljes reformra van szükség, és a betegek kezelésével kapcsolatos ötleteket csak a tényeken alapuló tudomány vezérelheti. A DSM hibás, helyébe a hangtudományra összpontosító valami lép. A pszichológiai kutatások hatalmas része hibás, és az a tény, hogy a pszichiáterek ilyen ócska tudományt alkalmaznak, nagyon sokatmondó. Téves diagnózis és túlírási járvány van Amerikában. Az emberek nem robotok, nagyon összetettek. Érzéseiket és viselkedésüket egyéni összefüggésekben kell tanulmányozni. Környezetük nagyon változó, attól a helyiségtől, ahol tartózkodnak, az űrben, amin keresztül mozognak, tapasztalataiktól stb. Nincs két egyforma ember, ami megnehezíti a valódi rendellenességek diagnosztizálását, különösen a pszichológiában. Valójában lehet, hogy a tudomány egyáltalán nem képes megbirkózni a boldogsággal, mert ez többnyire szubjektív.

  A szülőknek tisztában kell lenniük a pszichológiával, a pszichiátria és a kapcsolódó „fej” gyógyszerekkel kapcsolatos problémákkal. A szülőknek meg kell kapniuk egy második, esetleg harmadik szakképzett orvos véleményét, és fel kell olvasniuk a gyógyszerek mellékhatásait, mielőtt engedélyeznék, hogy egy orvos felírja gyermekének pszichiátriai gyógyszereket. Azt is el kell ismernünk, hogy féktelen a kiskorúak túlírása. Meg kell értenünk, hogy a gyerekek és a kisgyermekek nem akarnak napi 8 órán át nyugodtan ülni, különösen, ha nem motiválják őket, vagy egyéb problémák jelentkeznek - amelyek megoldhatók teszteletlen (hosszú távú hatások) vagy potenciálisan veszélyes gyógyszerek használata nélkül . A gyermekek fejlődnek, és veszélyes a gyógyszerek bevezetése a rendszereikbe - különösen olyan gyógyszerek, amelyeknek kevés vagy egyáltalán nincs hosszú távú tudományos vizsgálata a hatékonyságról és káros hatásokról.

  Soha sincs rendben, ha egy orvos azt mondja neked, hogy a mentálhigiénés szerekkel nincsenek kockázatok vagy mellékhatások (ez becstelen, és vörös zászlónak kell lennie). A betegeknek ismerniük kell a pszichiátriai gyógyszerek veszélyeit, mielőtt szednék őket

  Kövess minket Facebookon!

  Egyedi látogatók

  MaMa7643
  TegnapTegnap9364
  E-hétenE-héten28436

  Időjós

  -0.56°C

  Budapest, Hungary

  Csütörtök
  -3.33°C / 4.44°C
  Péntek
  1.11°C / 6.67°C

  Névnap

  2021. január 27. szerda
  Angelika, Angyalka

  Holnap
  Károly, Karola
  napja lesz.
  Fel
  Chat megnyitása
  1
  Helló! Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk. Kérjük, nyomja meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

  Start

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet