fbpx

Koronapokalipszis; A Big Pharma 666. számú végítélet-oltása

2021 február 20
822 megtekintés    
 • - És néztem, és megláttam egy sápadt lovat: és a neve, aki rajta ült, a Halál és a Pokol követte őt. Jelenések 6: 8

  Itt van a nap oltófejtője:

  Mi a közös Dr. Barton Williams , Hank Aaron és 46 idős lakos számára egy spanyol idősotthonban ?

  Válasz - Mindannyian röviddel a Covid-19 oltás megszerzése után haltak meg.

  De ne folytassuk a következtetéseket, elvégre a média minden esetben biztosított arról, hogy az oltásnak semmi köze a halálukhoz. Te ezt elhiszed?

  Természetesen nem, de ez valószínűleg nem fogja aláásni az oltásokba vetett bizalmadat, mert - mint tudod - az oltásokban való bizalmatlanság egyenértékű a fertőtlenítő sapka felhúzásával és a pizzéria alagsorában lévő pedofil gyűrűkről szóló összeesküvés-elméletek blablásával. Ez abszolút őrültség. Soha nem szabad megkérdőjelezni a nagy gyógyszergyárak megingathatatlan integritását, akik csak filantróp okokból állítják elő ezeket a csodaszereket. Elképzelhetetlen, hogy ezeket a kísérleti ötleteket - amelyeket soha nem teszteltek állatokon, vagy hosszú távú vizsgálatokon estek volna át - politikai célokra, nem pedig gyógyszeres célokra hozták létre. Ez távolról is lehetséges?

  Igen, lehetséges, de ez egy másik őrült-összeesküvés-elmélet, szóval fogd be a szádat, igaz?

  Rossz, mert a Covid oltással kapcsolatban minden helytelen, mint minden a Covid-mániával kapcsolatban. Példa nélküli, gyanús és őszintén szólva furcsa. Egyik sem megy át a szagteszten, egyik sem. Mikor lezártuk az egész országot, hogy lassítsuk a vírus terjedését. Mikor valaha karanténba helyeztünk 300 millió egészséges embert, mindenkinek elrendeltünk, hogy maszkot viseljen, zárja be a vállalkozását, bárokat és iskolákat, és lelöktük a gazdaságot egy szikláról?

  Mikor?

  Soha.

  Mikor bitorolták a közegészségügyi szakértők és demokrata szövetségeseik a sürgősségi hatásköröket, és a végrehajtó fiatusok által kormányozva lényegében rövidzárlatba hozták az állami törvényhozások alkotmányos hatáskörét?

  Mikor eltávolították a médiát és a Tech Giants tudósokat, epidemiológusokat, virológusokat és statisztikusokat platformjaikról, mert szakmai nézeteik ütköztek a fehér nyakkendős szélhámosok értelmetlen „hivatalos narratívájával”, mint például Tony Fauci?

  Mikor vettek részt az állami szervek aktívan azoknak a számláknak a megtisztításában, akiknek véleménye nem támogatja az emberek millióinak tömeges oltását egy mérgező koktéllal, amely befolyásolhatja vagy nem befolyásolhatja a hosszú távú egészséget, termékenységet és igen, az életet magát?

  Mikor indított egy óriási médiaszervezet, például az AP, teljes oldalas támadást az „összeesküvés-elméletekkel” foglalkozók ellen, akiknek véleménye a Covid-fertőzés árnyékos eredetéről nem egyezik a sajátjukkal? ( „A legfontosabb COVID-19 összeesküvés-elméletek mögött álló szétterjesztők ”, The Seattle Times) És miért számít nekik? Az MSM olyan bizonytalan, hogy úgy érzi, hogy rosszindulatúan le kell gyengítenie azokat az embereket, akikkel nem értenek egyet, és inkább objektív, mélyreható jelentést nyújtanak? És hogyan hat ez a gonosz viselkedés a nyilvánosságra? Szeretnék az emberek azt látni, hogy médiájuk az állami doktrína betartatójaként cselekszik azzal, hogy mindenkit megcéloz és szétzúz, aki nem papagájolja a párt doktrínáját? Tetszik nekik, amikor az újságírók támadó kutyákká válnak a politikai létesítmény és a nagy gyógyszerészet miatt? Ezért van egy első módosításunk?

  De - a médiát félretéve - az elmúlt év tapasztalata teljesen furcsa volt, nem? És mégis, ha valaki csak arra tippel, hogy szerintük mi vezetheti a furcsaságokat, a trollok hada azonnal elkenődik, cenzúrázza őket és áthúzza őket az iszapon. Ennyit a szólásszabadságról, mi?

  Ez normális, vagy valaki nagyon fél attól, hogy elveszíti az irányítást az információk „forgása” felett? Ez az a reakció, amelyet elvárhat valaki, aki megszokta az információk monopolizálását, és elhatározta, hogy ezt a hatalmat nem osztja meg másokkal. Ez annak a viselkedése is, aki nem teljesen egyértelmű a céljaival kapcsolatban, akinek van rejtegetnivalója.

  Szóval, mit rejtegetnek? Ki húzza a média húrjait? Ki adja meg Faucinak és a demokraták kormányzóinak menetparancsukat? Ki hívja a felvételeket ebben a pandémiás fiaskóban, vagy egyáltalán nem vagy kíváncsi?

  Képzelje el egy percre, hogy mindaz, amit jelenleg tapasztalunk, nem egy olyan kormány véletlenszerű válasza, amely megpróbál elkavarni egy tüskés és stresszes válságot, hanem egy szélesebb terv része, hogy minél több hisztériát keltsen a szubmisszív nyilvánosság megteremtése érdekében, amely a sarkára kattint, és kérdés nélkül teljesíti a megrendeléseket? Ez túl messze van?

  Tegyük fel, hogy a hisztéria csúcsán egy villám jelenik meg az éjszakai égbolton, és hirtelen jön egy csodaszer, egy oltás, amely azt ígéri, hogy megszabadítja az embereket kollektív nyomorúságuktól és biztonságosan visszatér a normális életbe. . Ez nem egy kicsit véletlenszerűnek tűnik? Ja, és ne felejtsük el, hogy ezt az életmentő oltást csak néhány nappal az elnökválasztás után találták ki. (Itt nincs semmi látnivaló, haladj tovább.) Szinte úgy tűnik, hogy ez egy forgatókönyv része volt, de ez nem lehet igaz, mert ez azt jelentené, hogy vezetőink tisztességtelen rosszakarókat ravaszkodnak, akikben nem lehet megbízni. Elpusztul a gondolat.

  De kérdezd meg magadtól: Ki hirdeti ezt az új csodaszert, és ragaszkodik ahhoz, hogy a bolygón mind a 7 milliárd ember beoltasson? Vajon azok a tudósok, virológusok és epidemiológusok, akiknek nincs kutyájuk a harcban, és akiknek ítéletei kizárólag a tudományon alapulnak, vagy a konfliktusban álló állami bürokraták, a közegészségügyi varangyok és a jó hírű milliárdosok keresik a hozzáférést a személyes biológiához az egész emberiség annak érdekében, hogy végrehajtsa azokat a változásokat, amelyek szerintük a világ népességét megcsonkítják, és megfordítják az éghajlatváltozás előrejelzett gyorsulását ?

  És miért - kérdezhetitek - miért rendeztek ezek a jó-milliárdos klímaaktivisták a közegészségügyre, amikor igazi szenvedélyük az elnéptelenedés és a globális felmelegedés?

  Jó kérdés.

  Nem azért, mert az oltásokat azonosították hozzáférési pontként, amelyre szükségük van ambícióik eléréséhez? Nem ezért töltöttek évtizedeket a globális közegészségügyi szervezetek kritikus infrastruktúrájának létrehozásával, nem azért, hogy javítsák az elszegényedett anyák és gyermekek életét és egészségét Afrikában és Indiában, hanem azért, hogy bővítsék és megerősítsék ennek az új nemzetközi oltásnak a csápjait - telepítési hidra, amely elérheti a földet, és minden embert olajos szorításába vonhat.

  Ez nem összeesküvés-elmélet. Ez az infrastruktúra valóban létezik, és az elmúlt évtizedben jelentősen kibővült és megerősödött. De miért?

  Azt állítom, hogy ezt az infrastruktúrát nem azért állították össze gondosan, hogy megmentsék az emberiséget a „gyilkos vírustól”, hanem hogy stratégiát valósítsanak meg a tűk 7 milliárd ember karjaiba való behelyezésére. Ez nem jótékonykodás. Ez egészen más. Valami számító, alultámasztó és baljós. De ez csak az én véleményem.

  Természetesen mindez őrült összeesküvés-elméletnek tűnik, és még akkor is, ha megtörténik, valójában nem azért történik, mert valódi tulajdonosunk és az új valóságcárunk már eldöntötte, hogy nem ez történik. Valójában az interneten keresztül keresik meg, hogy „eltüntessenek” bárkit, aki meg meri említeni, hogy szerintük mi is folyik valójában. Ennek ellenére még mindig össze kell egyeztetnünk az összes következetlenséget, féligazságot és egyenes hazugságot azzal a ténnyel, hogy az emberek meghalnak a fegyelem után. Ez az egyetlen tény, amelyet nem lehet tagadni.

  Szóval, hogyan oldhatjuk meg ezeket az ellentmondásokat? Hogyan magyarázzuk el az állandó szükségállapotot, amely csak a zsarnokok és lakájuk hatalmának megerősítését szolgálja, hogyan egyeztethetjük össze a bezárásokat, az álarcokat, az iskolabezárásokat és a civilizációnk szándékos felszámolását olyan vírus miatt, amely csak 1 minden 400 fertőzött embernél?

  Lehetetlen. Nem lehet megtenni. Amikor a kormány megőrül és elveszíti az emberek bizalmát, a szkeptikusok elméletekkel állnak elő, amelyek elmagyarázzák, mi történik. Ez csak természetes. És ez történik most.

  Ami az oltásokat illeti, tudjuk, hogy neves szakemberek figyelmeztettek minket arra, hogy ezek a zombi injekciók hatással lehetnek a termékenységre, egészségére és a halálozásra, de vajon lehetséges ez? Végül is a szakértők, a hírességek és a média ezeket az mRNS-vakcinákat nagyobb túlteljesítménnyel népszerűsítik, mint a Madison Avenue termékbevezetését a történelem során. Talán félre kellene tennünk aggodalmainkat, és csak mennünk kellene az áramlással. Végül is mi történhet? Nézze meg ezt, Dr. Chris Shaw Ph.D., a neuroplasztika és a neuropatológia szakembere interjúját. Ezt mondta:

  „ Az mRNS lipiddel bevont PEG-konstrukciója - Moderna saját tanulmánya szerint - nem marad lokalizálva, hanem az egész testben terjed, beleértve az agyat is. Állatkísérletek során találták csontvelőben, agyban, nyirokcsomókban, szívben, vesében, májban, tüdőben stb. Az orvosok azt mondják, hogy a vakcina NEM lép át a vér-agy gáton, de ez NEM igaz. … Ha eljut az agyba, akkor autoimmun válasz lép fel, amely gyulladást okoz. Gyakorlatilag minden neuro-degeneratív betegségre jellemző ez a rosszul kialakuló fehérje, amely jellemző a Lou Gerrigs-kórra, az Alzheimer-kórra, a Parkinson-kórra, a Huntington-kórra stb. Különböző fehérjék, de hajlamosak ezeknek a rosszul kialakult fehérjéknek az úgynevezett béta lapjait alkotni. Most azt kéri a test különböző részein lévő sejtektől - beleértve az agyat is -, hogy sok fehérjét készítsenek és szabadon engedjék őket, és biztosak vagyunk benne, hogy ennyi az egész? A rosszul kialakult fehérjék klasztereit kapja az idegsejtekben? Ez rossz dolog lenne .. Tehát szeretné tudni, hogy hol van, mennyi van belőle, és mely idegsejtcsoportok vannak megcélozva és ezeket a kérdéseket kellett volna megoldania a vállalatoknak jóval azelőtt, hogy engedélyt kaptak volna, és mielőtt néhány évvel később felfedezik, hogy probléma van. "

  " Ez egy hatalmas kísérlet, amelyet állatkísérletekkel kellett volna elvégezni, és most emberekkel történik ez. Lehetséges, hogy sok embernek ártani fog, miközben ezt a kísérletet végzi." („A NEUROSCIENTISTA A COVID VAKCINÁKRA VONATKOZÓ GONDOK ” , Chris Shaw, Ph.D., a neuroplasztika és a neuropatológia szakembere)

  Komolyan hangzik?

  Megteszi azt. Őszintén szólva, inkább nem lebegjenek az agyamban egy kísérleti vakcina szintetikus toxinjai, de ez csak én vagyok.

  Most nézze meg ezt a klipet egy Robert F Kennedy Jr-vel készített interjúból, hogy egy kis hátteret kapjon ezekről az mRNS vakcinákról:

  „Amit a koronavírusról 30 éves tapasztalatunk alapján tudunk, az az, hogy a koronavírus vakcinának egyedülálló sajátossága van, ami az, hogy az oltás bármilyen kísérlete megkísérli egy olyan antitest osztály létrehozását, amely valójában betegebbé teszi az oltott embereket, amikor végül kiteszik őket a vad vírusnak. A 2002-ben kezdődött SARS-járvány után Kína összehangolt erőfeszítéseket tett egy koronavírus-vakcina kifejlesztésére. Sikerült kifejleszteniük 30 ígéretes modellt, és a gyártásához majd a teszteléséhez a vadászgörényeket választották, az emberre leginkább hasonlító állat, ha felső légúti fertőzésekről van szó.

  A görények mindegyike csodálatra méltó, robusztus és tartós antitest-választ váltott ki, és a tudósok úgy vélték, hogy megkapták a főnyereményt. De amikor az állatok a vadvírusnak voltak kitéve, ijesztő dolog történt. Az oltott állatok testszerte gyulladásban betegedtek meg és haltak meg. A vakcina olyan állapotot hozott létre, amelyet paradox eredendő immunválasznak neveznek, amely a betegség okozta sérülést felerősíti, nem pedig megakadályozza.

  A tudósok akkoriban felidézték egy hasonló eseményt az 1960-as évekből, amikor az NIH tanulmányokat végzett az RSV, a koronavírushoz nagyon hasonló felső légúti betegség elleni vakcináról. A vizsgálatban szereplő 35 gyermeknél erős antitestválasz alakult ki, de a vad RSV-nek való kitettség miatt rettenetesen megbetegedtek. A gyermekek közül kettő meghalt. Emlékezve erre az esetre, a tudósok 2012-ben felhagytak az oltás létrehozására irányuló erőfeszítéseikkel. És ezért hallasz ma váratlan részektől súlyos figyelmeztetéseket ... akik mind arra figyelmeztettek, hogy a koronavírus elleni vakcina az embereknél koronavírustól betegebbé válhat, ahelyett, hogy elkerülné a betegséget. ” („Interjú Robert F Kennedy J-vel”, Gyermekvédelem)

  Ismételje meg: „amikor az állatok a vadvírusnak voltak kitéve, valami ijesztő dolog történt. Az oltott állatok az egész testet átfogó gyulladásban betegedtek meg és haltak meg. ”

  Ez visszatérő téma, amikor az mRNS vakcináról alternatív irodalmat olvasunk. Megmagyarázhatja azt is, hogy az oltóanyaggyártók miért hagyták el az állatkísérleteket, mielőtt az FDA jóváhagyását kérték. Azt is meg kell jegyeznünk, hogy a jelenlegi vakcinák egyike sem fejezte be a 3. fázisú kísérleteket, amelyek a mai naptól két évig nem lehetne befejezni, az olvasók nem találják ezt megnyugtatónak.

  Szánjunk egy percet, és ássunk bele egy kicsit mélyebben ebbe az elképzelésbe, miszerint az oltások valóban betegebbé tehetik Önt, és talán meg is halnak. Itt található egy részlet a Nature-ben 2020 júliusában megjelent kutatási cikkből, amelynek neve Antitest-függő javítás:

  „A betegség antitestfüggő fokozása (ADE) általános aggodalomra ad okot a vakcinák és antitestterápiák kifejlesztésében, mivel a vírusok elleni antitestvédelem alapjául szolgáló mechanizmusok elméleti potenciállal bírnak a fertőzés felerősítésére vagy a káros immunopatológia kiváltására. Ez a lehetőség alapos megfontolást igényel a 2019-es koronavírus-betegség (COVID-19) pandémiájának ezen kritikus pontján…

  A tudáshiány következményei kettősek. Először átfogó vizsgálatokra van szükség a SARS-CoV-2 elleni védőimmunitás klinikai összefüggéseinek meghatározásához. Másodszor, mivel a betegség ADE-je sem vakcinázás, sem antitestekkel történő kezelés után - függetlenül attól, hogy melyik vírus a kórokozó - nem megbízhatóan megjósolható, alapvető fontosságú lesz az emberek biztonságosságának alapos elemzése, mivel a COVID-19 immunintervenciói előrelépnek…

  Következtetés

  Nyilvánvaló, hogy sok év és jelentős figyelem után az oltás vagy az antivirális antitestek beadása után a betegség ADE-jének megértése nem elegendő ahhoz, hogy magabiztosan megjósolhassuk, hogy egy vírusfertőzés esetén adott immunintervenció negatív eredményeket hoz az emberekben…

  További mechanizmus-fókuszú vizsgálatokra van szükség annak megállapításához, hogy a vírusfertőzés kisállat- és NHP-modelljei, ideértve a SARS-CoV-2-et is, képesek-e megjósolni az oltások vagy a passzív antitest-beavatkozások valószínű előnyeit vagy kockázatait emberben.

  Időközben szükség lesz a biztonság közvetlen tesztelésére és a vakcinák, valamint a SARS-CoV-2 és más vírusos kórokozók elleni antitestek által biztosított védelem összefüggéseinek meghatározására humán klinikai vizsgálatok során. " („A SARS-CoV-2 lehetséges antitestfüggő fokozásának perspektívája ”, Nature)

  Összefoglaljuk:

  1. Beteg lehet és meghalhat. (Idézet - „Az antitestfüggő fokozás (ADE) megteremti a „potenciált a fertőzés felerősítésére vagy a káros immunopatológia kiváltására ”.)
  2. Nem tudjuk, amit nem tudunk. (Idézet - „... a betegség ADE-je sem vakcinázás, sem antitestekkel történő kezelés után nem megbízhatóan megjósolható ... alapvető fontosságú lesz az emberek biztonságosságának alapos elemzése, mivel a COVID-19 immunintervenciói előrelépnek…”)
  3. Vakon repülünk, és a legjobbakat reméljük. (Idézet - „További mechanizmus-központú vizsgálatokra van szükség annak megállapításához, hogy a vírusfertőzés kisállat- és NHP-modelljei, ideértve a SARS-CoV-2-et is, képesek-e megjósolni az oltások vagy passzív antitest-beavatkozások valószínű előnyeit vagy kockázatait emberben. ”)
  4. Folytassuk a tesztelést, mert fogalmunk sincs, hogy biztonságos-e az, amit csinálunk. (Idézet - „Időközben szükség lesz a biztonság közvetlen tesztelésére, valamint a vakcinák és antitestek által a SARS-CoV-2 és más vírusos patogének elleni védelem összefüggéseinek meghatározására emberi klinikai vizsgálatok során.”)

  Tehát, míg Shaw a lehetséges problémák egyik csoportját látja, Kennedy másokat teljesen másként lát. De ezek csak a jéghegy csúcsa, mert Dr. J. Patrick Whelan gyermekreumatológus úgy véli, hogy az mRNS-vakcinák mikrovaszkuláris sérüléseket okozhatnak az agyban, a szívben, a májban és a vesékben, olyan módszerekkel, amelyeket a biztonsági vizsgálatok nem értékeltek. Valójában decemberben még egy részletes levelet is írt az FDA-nak, figyelmeztetve őket kifejezetten ezekre a lehetséges veszélyekre. Íme egy részlet a Global Research cikkéből, amely a részleteket tartalmazza:

  „Aggódom azon lehetőség miatt, hogy az új vakcinák, amelyek immunitás kialakítását célozzák a SARS-CoV-2 tüskefehérje ellen, potenciálisan mikrovaszkuláris sérüléseket okozhatnak az agyban, a szívben, a májban és a vesékben , úgy tűnik, hogy jelenleg nem ezen potenciális gyógyszerek biztonsági vizsgálatai során értékelték. ”

  Whelan arra a tényre hivatkozott, hogy az mRNS-vakcinák úgy működnek, hogy beépítik a vírus felületén található legfontosabb tüskefehérje genetikai tervét egy képletbe, amely - emberbe beadva - utasítja saját sejtjeinket a tüskefehérje előállítására.

  Az eddigi kutatások alapján nagyon valószínű, hogy a tüskefehérje mRNS vakcinák egyes befogadói ugyanazokat a tüneteket és sérüléseket fogják tapasztalni a vírussal kapcsolatban.

  Whelan szerint ismét „az agy, a szív, a máj és a vese mikrovaszkuláris sérüléseket (gyulladás és mikrotrombóknak nevezett kis vérrögök) okozhatnak ... a biztonsági vizsgálatok során nem értékelték”. ..

  Ezen érvényes és tudományosan alátámasztott figyelmeztetések figyelmen kívül hagyása emberek százmillióinak halálos sérülést vagy maradandó károsodást okozhat az oltást követően. Ez tovább rontja azt a csökkenő bizalmat, amelyet hazánk a szövetségi szabályozó ügynökségeink iránt képvisel, hogy minden amerikai egészségét megvédje

  Sajnos Whelan aggályait nem vették tudomásul, és az ügynökség ehelyett a korlátozott klinikai vizsgálati adatokra támaszkodott. A VRBPAC december 10-én jóváhagyta a Pfizer vakcina használatát. A következő napon az FDA kiadta az első COVID-19 vakcina sürgősségi felhasználási engedélyt, amely lehetővé tette a Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcina széles körű terjesztését 16 éves vagy annál idősebb embereknél hívás nélkül. a Whelan által kritikusan érzett további tanulmányok szempontjából kritikus fontosságú volt az oltás biztonságának biztosítása, különösen gyermekeknél. " ( „Lehet, Spike Protein Moderna, Pfizer Vaccines okozhat vérrögképződést, agyi gyulladást és szívinfarktust? ” Global Research)

  Ez csak néhány a sok figyelmeztetés közül, amelyet az egészségügyi szakemberek nyilvánosan kiadtak. Ezek tükrözik a növekvő aggodalmakat az új, furcsa oltásokkal kapcsolatban. Mondanom sem kell, hogy figyelmeztetésük vagy süket fülekre talált, vagy elveszett az új csodaszer körüli ünnepi vacsoránál. Miközben beszélünk, világszerte több millió embernek injekcióznak egy kísérleti nanorészecskét, amely egész életében hátrányosan befolyásolhatja egészségüket és jólétüket. Döntésüket nem a megalapozott tudományra és a hosszú távú eredményekre alapozták, hanem a könyörtelen félelemkeltésre, amelyet egy hatalmas és mindent elárasztó média-villámlás követett. A közfelfogás ilyen durva manipulálása kizárja azt, amit minden észszerű ember „tájékozott beleegyezésnek” nevezne. 

  Birkaként vezetnek minket a vágásra.

  Tehát íme a millió dolláros kérdés: Biztonságosak-e a Covid oltások?

  Hogy lehetnének? Nem tesztelték őket kellőképpen, a technológia új és kísérleti jellegű, a 3. fázisú vizsgálatok még nem fejeződtek be, alapos állatkísérleteket soha nem végeztek, nincsenek adatok a hosszú távú káros mellékhatásokról, és a végterméket a „gumi bélyegző” az FDA a sürgősségi felhasználásra vonatkozó engedély (EUA) rendelkezése alapján kapta meg. Ráadásul az egészségügyi szakemberek most arra figyelmeztetnek minket, hogy a vakcinák „mikrovaszkuláris sérüléseket okozhatnak az agyban, a szívben, a májban és a vesében”.

  Az emberiségnek meg kell fontolnia ezeket a dolgokat, mielőtt döntést hozna.

  Forrás

  Kövess minket Facebookon!

  Egyedi látogatók

  MaMa961
  TegnapTegnap16136
  E-hétenE-héten961
  E-hónapbanE-hónapban961

  Időjós

  9.44°C

  Budapest, Hungary

  Kedd
  -1.11°C / 13.33°C
  Szerda
  -0.56°C / 15.56°C

  Névnap

  2021. március 1. hétfő
  Albin, Albina

  Holnap
  Lujza
  napja lesz.
  Fel
  Chat megnyitása
  1
  Helló! Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk. Kérjük, nyomja meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

  Start

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet