fbpx

Ha nincs vírus, akkor mire használható a teszt?

2021 február 07
1258 megtekintés    
 • Mint olvasóim tudják, bizonyítottam, hogy senki sem bizonyította, hogy létezik SARS-CoV-2.

  Ebből adódóan, mire szolgál a PCR teszt?

  Két információhalom található itt. Ha feltételezzük, hogy létezik SARS-CoV-2, akkor több belső hibát fedez fel a PCR-ben. Részletesen feltártam mindet. Ha visszalép ebből a kutatásból, és rájön, hogy a vírus létezése kezdetben nem bizonyított, akkor arra a következtetésre jut, hogy a teszt eredményei - pozitív vagy negatív - teljesen értelmetlen.

  A teszt végrehajtása az Északi-sarkon egy előőrs felépítésének sorrendjében történik, hogy az elhaladó nomád sivatagi törzsek lakosságát megszámlálják.

  Vagy létrehoz egy olyan autóbiztonsági bürokráciát, amely megvizsgálja a mélytengeri búvárok oxigéntartályait.

  A PCR-teszt egy RNS-darabot keres az embertől vett tamponmintában. FELTÉTELEZÉSEK szerint az RNS egy része a vírus része. De mivel nem rendelkezik a vírus izolált tisztított mintájával, az RNS-ről szóló minden feltételezés semmis.

  Ezért a COVID esetszámok, amelyek a teszt eredményein alapulnak, értelmetlenek. Ugyanígy a halálszám is.

  A maszkok, a távolságtartás, a lezárások - amelyek az ügyszámokon alapulnak - abszurdok és pusztítóak.

  (Azoknak az olvasóknak, akik ebben a cikkben találkoznak munkámmal először, javaslom, olvassa el a legutóbbi cikkemet: „Ha nincs vírus, miért halnak meg az emberek?”. Olvassa el onnan azokat a cikkeket, amelyek bizonyítják, hogy a SARS-CoV-2 nem bizonyított.)

  Természetesen nem ez az első eset, amikor egy orvosi diagnosztikai vizsgálatot értelmetlenül tárnak fel. Mint részleteztem, a HIV létezése szintén nem bizonyított. A HIV jelenlétének regisztrálására tervezett különféle antitest-tesztek abszurdok.

  Így működik az orvosi mágikus trükk. Önkényesen vegyen elő egy tünetcsoportot, tegye egybe, állítsa, hogy címkével egészít ki egy adott betegséget; állítsa bizonyíték nélkül, hogy az ok a csíra; dolgozzon ki egy tesztet a csírára, amely pozitív és negatív eredményt fog felmutatni; állítsa, hogy a teszt annak a csírának a detektálását jelenti, amelynek létezése még nem bizonyított.

  Analógia: azt állítja, hogy Ön az X254 vezérigazgatója és fő részvényese, amely nem létezik. Azt mondja, hogy megér néhány milliárd dollárt. Minden nagyobb média és a nemzeti kormányok támogatják az Ön állítását. Bent vagy. A semmiből "hivatalossá" váltál.

  Vegyük például a pellagra példát, egy borzalmas bőrbetegséget, amely száz évvel ezelőtt sújtotta az Amerikai Délvidéket. Több millió embert érintett.

  Az orvosi hatóságok ragaszkodtak ahhoz, hogy a csíra okozza. A csíra megtalálására erőfeszítéseket tettek. Nulla eredmény. Végül évtizedek után egy kis független kutatócsoport nyerte meg a napot. Állításuk szerint a pellagra valójában niacinhiány volt. Nem csíra volt .

  Előfordul, hogy éppen az a teszt, amelyet az egészségügyi hatóságok kidolgoznak a „betegséget okozó csíra” kimutatására, visszaüt. Ilyen volt a sertésinfluenza.

  2009 nyarán, miközben a CDC azt állította, hogy több ezer sertésinfluenza történt Amerikában, a betegekből vett tesztminták túlnyomó része visszajött, laboratóriumokból, sertésinfluenza vagy más típusú influenza jelei nélkül .

  A laboratóriumi vizsgálatok ellentmondtak a CDC állításának, miszerint pandémia volt. Sharyl Attkisson (CBS News) megtörte ezt a történetet. Aztán a CBS leállította.

  A tesztek félelmetes propagandaeszközök. Néhányan közülük ennyi. - Nos, az orvos lefuttatta a tesztjeimet, és diagnosztizálta nekem X-et. A kezelés három [mérgező] gyógyszer szedését foglalja magában. Tehát elkezdtem a rendet.

  - Biztos, hogy be akarja venni ezeket a gyógyszereket?

  "Természetesen. A tesztek azt mutatták, hogy szükségem van rájuk. ”

  "Az egyik ilyen gyógyszer megakadályozza a test összes sejtjének szaporodását."

  - Nem számít. A tesztek szerint szükségem van a gyógyszerre.

  Néha nincs teszt, de az orvosok misztikus címkék hóviharát alkalmazzák, hogy a diagnózisukat valóságosnak tegyék.

  Ilyen például a pszichiátria, a lakosság egyik legnagyobb baja. A szakma hivatalos Bibliája, a DSM, mintegy 300 különálló és elnevezett „mentális rendellenességet” sorol fel.

  EZEKRE A „ZAVAROKRA” NINCS SEMMILYEN MEGHATÁROZÓ LABORATÓRIUMI TESZT.

  A pszichiáter feladata, hogy diagnózisa jogosnak tűnjön a beteg számára.

  Ha az orvostudomány rejtett történetét iskolákban és főiskolákon tanítanák, nem lenne meglepő, hogy a COVID teszt teljes nyüzsgés.

  De az iskolák nem érintenék meg ezt a történelmet száz méteres rúddal.

  2009-ben megkérdeztem Dr. Barbara Starfieldet, a Johns Hopkins Közegészségügyi Iskola tisztelt népegészségügyi szakértőjét. A téma 2000. július 26-i áttekintése volt: „Az USA egészsége valóban a legjobb a világon?” megjelent a Journal of the American Medical Association folyóiratban. ”

  Starfield arra a következtetésre jutott, hogy az Egyesült Államokban minden évben 225 000 embert öl meg az orvosi rendszer. 106 000 az FDA által jóváhagyott gyógyszerek hatásából, 119 000 pedig a kórházak helytelen kezeléséből és hibáiból.

  Miközben elolvassa az e-mailes interjú kivonatát, ne feledje, hogy a halálesetek többségét valamilyen diagnosztikai teszt előzte meg - amely sokat mond arról, hogy a teszteket hogyan értelmezik és használják.

  Rappoport: Mi volt az ön megállapításaira adott válasz szintje és feladata 2000 óta?

  Starfield: Úgy tűnik, hogy az amerikai közvélemény elgondolkodott azon a hitében, hogy több beavatkozás jobb egészséghez vezet, és a legtöbb ember, akivel találkozom, abszolút nincs tudatában annak, hogy az Egyesült Államokban nincs „legjobb egészség a világon”.

  Kérdés: Az orvoskutatási közösségben vitatták-e az orvos által okozott halálozási statisztikákat, vagy elfogadták-e ezeket az adatokat, bár bizonyos fokú szégyennel?

  Válasz: A megállapításokat elfogadják azok, akik tanulmányozzák őket. Egyetlen becsületsértő volt, az orvosi iskola volt dékánja, akire nagy figyelmet fordítottak, amikor azt állította, hogy az Egyesült Államok egészségügyi rendszere a legjobb, és további szükségünk van rá. Ő érdekelt az orvosi iskolákban és a kórházak tanításában (ez az ő választókerülete).

  Kérdés: A szövetségi kormány egészségügyi ügynökségei konzultáltak-e veled az amerikai egészségügyi rendszer [pusztító] hatásainak enyhítéséről?

  Válasz: NEM.

  Kérdés: Mivel az FDA jóváhagyja az amerikai népnek adott minden orvosi gyógyszert, és biztonságosnak és hatékonynak bizonyítja, hogyan maradhat nyugodt az ügynökség azzal kapcsolatban, hogy ezek a gyógyszerek évente 106 000 halált okoznak?

  Válasz: Annak ellenére, hogy mindig lesznek olyan nemkívánatos események, amelyekre nem lehet számítani, a helyzet az, hogy egyre több nem biztonságos gyógyszert engedélyeznek használatukra. Sokan ezt annak tulajdonítják, hogy a gyógyszeriparnak (az elmúlt körülbelül tíz évben) fizetnie kell az FDA-nak az [új gyógyszerei] felülvizsgálatáért - ami az FDA-t tarthatatlan helyzetbe hozza az iparban, ez szabályozó. Nagy irodalom van erről.

  Kérdés: A 2000-es megállapításaid nem súlyos vádemelés az FDA és annak szokásos gyakorlata ellen?

  Válasz: Az Egyesült Államok egészségügyi ágazatának vádirata: biztosítótársaságok, speciális és betegségorientált orvosi egyetemek, a gyógyszer- és készülékgyártó ipar, amelyek mind nagyban hozzájárulnak a kongresszus tagjainak újraválasztási kampányaihoz. A probléma az, hogy nincs olyan kormányunk, amely mentes a saját érdekeinek befolyásától. Sajnos [ez] társadalmunk általános problémája - amely egyértelműen kiegyensúlyozatlan a demokráciában.

  Kérdés: Tudna véleményt mondani arról, hogy az FDA hogyan tud ilyen halálosan tévedni ennyi gyógyszerrel kapcsolatban?

  Válasz: Igen, nem térhet el a saját érdekeitől. (Ismételten van [erről] egy nagy irodalom, amelyet az emberek többnyire nem ismernek fel, mert az ipar által támogatott média nem fordít rá figyelmet.)

  Kérdés: Helyes lenne azt mondani, hogy amikor a JAMA-tanulmányod 2000-ben megjelent, ez pillanatnyi kavarodást váltott ki, és ezt követően az orvosi közösség és a gyógyszergyárak figyelmen kívül hagyták?

  Válasz: Biztos, hogy pillanatnyi keveredés volt? Még mindig naponta kapok legalább egy e-mailt, amelyben újranyomást kérnek - tíz évvel később! A probléma az, hogy üzenetét elhomályosítják azok, akik nem akarnak változást az Egyesült Államok egészségügyi rendszerében.

  Kérdés: Tud-e valamilyen szisztematikus erőfeszítést a JAMA 2000-es tanulmánya közzététele óta az orvosilag okozott halálesetek fő kategóriáinak orvoslására az Egyesült Államokban?

  Válasz: Nincs szisztematikus erőfeszítés; azonban rengeteg tanulmány készült. Legtöbbjük magasabb [halálozási arányt] jelez, mint amit számítottam.

  Kérdés: Mi volt a személyes reakciója, amikor arra a következtetésre jutott, hogy az amerikai orvosi rendszer a harmadik fő halál ok az Egyesült Államokban?

  Válasz: Korábban tanulmányokat készítettem a nemzetközi összehasonlításokról, és tudtam, hogy az Egyesült Államok egészségügyi rendszerében súlyos hiányosságok tapasztalhatók, nevezetesen az egyetemes lefedettség és az nagyon gyenge alapellátási infrastruktúra hiánya miatt. Szóval nem lepődtem meg.

  Kérdés: A 2000-es JAMA-tanulmányod szakértői értékelésen ment keresztül, vagy valami ellenzék volt annak közzététele ellen?

  Válasz: Az első folyóirat elutasította, ahova elküldtem, azzal az indokkal, hogy „nem lenne érdekes az olvasók számára”!

  Kövess minket Facebookon!

  Egyedi látogatók

  MaMa3040
  TegnapTegnap8232
  E-hétenE-héten70303
  E-hónapbanE-hónapban241396

  Időjós

  11.67°C

  Budapest, Hungary

  Vasárnap
  0.56°C / 10°C
  Hétfő
  -0.56°C / 11.11°C

  Névnap

  2021. február 27. szombat
  Ákos, Bátor

  Holnap
  Elemér, Oszvald, Román
  napja lesz.
  Fel
  Chat megnyitása
  1
  Helló! Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk. Kérjük, nyomja meg a Start gombot, hogy segíthessünk :)

  Start

  Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
  GDPR letöltés | GDPR rendelet